Julklappstips – ge bort bästsäljande böcker till Jul

Nu är det inte långt kvar till jul. Har du hunnit hitta alla julklappar än? Förmodligen inte, och då är du som vanligt i gott sällskap då många väntar ända till dagen innan julafton för att göra klart sin inköpslista. Vi tänkte ge dig lite hjälp på traven och tipsa om några riktigt bra böcker som du nu kan hitta till riktiga julpriser. Vad sägs om följande titlar:

Ibland mår jag inte så bra, Therése Lindgren
Kaninjägaren, Lars Kepler
På sex meters djup, Denise Rudberg
Kött / vilt / fågel, Tommy Myllymäki

Du hittar många fler julklappstips här:
Julklappstips

CDONs bokrea har 30-87% rabatt på böcker!

Hjälp CDON att tömma deras lager! Gör ett fynd bland tusentals böcker som är nedsatta med minst 30%. Här finns spännande böcker på flera olika språk: svenska, engelska, danska, tyska mm. Det är först till kvarn som gäller och med reservation för eventuell slutförsäljning.  Du kan endast beställa max 1 av samma bok per order, men det finns många böcker att välja på i denna bokrea!

Hitta rean här!

Bokrea 2016 hos Bokus – Paketerbjudanden på böcker!

Fynda reaböcker till paketpris! Bokus har samlat förmånliga paketerbjudanden med flera böcker inom samma kategori i varje paket. Reaböckerna finns i ett begränsat antal, så passa på!

Denna kampanj avslutades den 30 mars

Bokrea! Köp 2 storpocket för 199:- hos Akademibokhandeln

Återigen har Akademibokhandeln en bokrea:

– Fyll på med läsgodis i påsk!

Fyll påskäggen med härlig läsning! Just nu kan du köpa två storpocket för 199:- eller en för 119:- (ord. pris 159:-/st). Erbjudandet gäller utvalda titlar t o m 2016-04-20. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Se erbjudandet här